Renovering

Vi levererar med driv och engagemang

Vår styrka är snickeriarbeten, arbetsledning och organisation. Styrkan bygger på att vi har ett nära samarbete med några av regionens skickligaste underleverantörer inom olika områden av byggkonstruktion. Oavsett om det handlar om rördragning, elarbeten, plåtslageri, rena inköp av vitvaror eller badrumsmöbler, samarbetar vi bara med företag som delar vår höga ambitionsnivå när det gäller kundbemötande, kvalitet och service.

Vi tror att det är just kombinationen av medarbetarnas höga kompetens och organisationen av företaget som gör att vi kan leverera byggtjänster som både är prisvärda och av yppersta kvalitet. Det syns också i de fina omdömen vi får av våra kunder. Läs gärna om vad våra kunder säger om oss på referenssidan. Byggsolid är ett byggbolag som jobbar med många typer av byggprojekt. Det kan handla om byten av fönster, tak, kök, panel/fasad, invändiga renoveringar till utbyggnader, nyproduktion av villor och flerfamiljshus. Vi är dessutom auktoriserad samarbetspartner för XL-Byggs tjänst Monterat och klart.

Våra kunder är i första hand privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi genomför även egna projekt såsom Kvarteret Barberaren i centrala Katrineholm med nyproduktion av villor, parhus och lägenheter.