Byggsolid för dig

Byggföretag i Katrineholm med driv och engagemang

Byggsolid är ett byggbolag som jobbar med många typer av byggprojekt. Det kan handla om byten av fönster, tak, kök, panel/fasad, invändiga renoveringar till utbyggnader, nyproduktion av villor och flerfamiljshus. Vi är dessutom auktoriserad samarbetspartner för XL-Byggs tjänst Monterat och klart.

Våra kunder är i första hand privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag, men vi genomför även egna projekt. Kvarteret Barberaren i centrala Katrineholm är ett exempel där vi själva varit byggherrar.

Vår styrka är snickeriarbeten, arbetsledning och organisation. Styrkan bygger på att vi har ett nära samarbete med några av regionens skickligaste underleverantörer inom olika områden av byggkonstruktion. Oavsett om det handlar om rördragning, elarbeten, plåtslageri, rena inköp av vitvaror eller badrumsmöbler, samarbetar vi bara med företag som delar vår höga ambitionsnivå när det gäller kundbemötande, kvalitet och service.

Vi tror att det är just kombinationen av medarbetarnas höga kompetens och organisationen av företaget som gör att vi kan leverera byggtjänster som både är prisvärda och av yppersta kvalitet.

Det syns också i de fina omdömen vi får av våra kunder.

tiden

Att ha en byggnadsställning utanför fönstret är tråkigt. Särskilt om den står där under en längre tid. Vi håller tiden.

priset

Den offert som vi gemensamt beslutat om för er är samma belopp som slutfakturan. Inga dolda kostnader, inga påslag. Vi håller priset.

snyggt

Vi vet att vardagen ska fungera trots en renovering. För oss är det därför ytterst viktigt att uppfylla det åt er och alltid städa efter oss. Vi håller snyggt.

problemlosning

Saker kommer att hända under projektets gång. Då gäller det att hitta lösningar. Och att göra det snabbt. Ni kanske kommer på några ideér mitt inne i projektet. Inga problem. Vi finner lösningar tillsammans.