Vi på Byggsolid

Kontakta Byggsolid

Tel: 0150-533 69
E-post: info@byggsolid.se

Adress:
Högmossevägen 3
641 39 Katrineholm

Orgnr: 556937-7590

Daniel Lundborg

VD / Produktion

Tel: 073-528 14 46
E-post:
daniel.lundborg@byggsolid.se

Om Daniel

Det har alltid inspirerat mig att göra något bestående som går att ta på.

Jag trivs med att skapa, förädla och bygga nya saker. Jag stormtrivs i branschen efter mina snart 20 år.

När jag tillsammans med teamet hjälper kunder med deras planer och drömmar är det som roligast. Att få ge tips och dela med sig av sin kunskap och erfarenhet känns väldigt varmt och hjärtligt.

Kontakta oss gärna när du har funderingar kring dina kommande projekt.

Poyan Sandnell

Fastigheter / förvaltning

Tel: 076 – 144 09 39
E-post:
poyan.sandnell@byggsolid.se

Om Poyan

Folk brukar beskriva mig som glad. Varför då?

Jag blir glad av att tillsammans med mina kollegor driva ett företag som förverkligar människors idéer, tankar och drömmar.

I en bransch som ständigt utvecklas är det ett stort ansvar att veta vilka lösningar som passar bäst för dig som kund i varje enskilt projekt. Det är vårt ansvar att hela tiden ligga i framkant och tillsammans med allt vi lärt oss uppfylla kundens förväntningar.

Ett företag som grundar sig på kunder och anställda är ett företag som värnar om sin omgivning. Det ska både vara roligt att jobba på och vara kund till Byggsolid.

Så frågan är vad du har för byggplaner

Stefan Hjelte

Arbetsledare Service

Tel: 072 – 301 97 13
E-post:
stefan.hjelte@byggsolid.se

Om Stefan

Jag mår bra när jag får skapa och driva saker framåt. Det bästa med mitt dagliga arbete är att kunna hjälpa människor att förverkliga sina visioner och drömmar.

Jag gillar speciellt att få ta del av kundernas tankar och planer kring sina hem och fritidshus. Det ger mig mycket energi i vardagen att se  deras glädje när projektet växer fram.

Att utvecklas tillsammans med mina medarbetare är inspirerande och jag är glad över att vara en del av ett så härligt team. Att utveckla och förbättra är nyckeln till framgång, där löpande kompetensutveckling är ett tydligt mål.

Det skulle vara kul att träffa dig på nästa bygge!

Jenny Lundborg

Bovärd / kundtjänst

Tel: 073-424 81 32
E-post:
jenny.lundborg@solidahem.se

Om Jenny

Jag är din Bovärd, när det gäller hyresrätter eller nyproducerade bostäder  finns jag här för dig.

Jag har redan sedan jag var liten varit intresserad av branschen och alltid fascinerats av boenden i alla dess former. Att få vara en del av detta duktiga team och alla våra fina och varierande bostadsprojekt är så roligt.

När vi kommer till bostadsutveckling är det design och utformning som får mig som mest taggad.  Jag älskar variationen av gammalt och nytt och när jag får designa och utforma moderna och yteffektiva lägenheter trivs jag verkligen. Vara kreativ och få leka med färg och former är så roligt.

Trender kommer och går och det kan vara svårt att vara upp daterad eller veta vad man vill ha. Känner ni er osäkra eller vill ni bara ha någon att bolla era tankar och idéer med så tveka inte att höra av er så kan vi tillsammans skapa något bra.. Då inredning och design är ett av mina största intressen håller jag mig uppdaterad på vilka trender som gäller just nu J .

Välkomna in till oss , hoppas vi ses

Jesper Ansin

Projektkoordinator

Tel: 070 – 858 11 39
E-post:
jesper.ansin@byggsolid.se

Om Jesper

”Jag trivs med att ha många bollar i luften”
För mig är det ett privilegium att ha en varierande arbetsroll, som en spindel i sitt nät. Att nätverka och att komma i kontakt med så många nya människor är otroligt lärorikt och kul.

Det bästa med att vara projektkoordinator på Byggsolid är just det, att ingen dag är sig lik. Var dag skänker nya möjligheter, ingenting är omöjligt. Och så har vi så himla roligt på jobbet.

Med lång erfarenhet i branschen, en härlig gemenskap och med moderna verktyg och kostnadseffektiva idéer skapar vi tillsammans den bästa lösningen för dig.

När vi tillsammans förverkligat och nått ditt mål, då blir jag glad!

Vill du vara med i vårat lag?
Välkommen med din förfrågan!

Martin Heljedal

Projektledare Bostad

Tel: 070 – 251 49 09
E-post:
martin.heljedal@byggsolid.se

Stefan Fredriksson

Martin Lindström

Andreas Nagy

Joakim Olsson

Andreas Nyman

Joakim Eriksson

Douglas Sjöblom

Joakim Carlsson

Noah Olsson

August Rask

Simon Olsson

Aidas Skiela