Vi erbjuder

Vi har ett brett utbud av tjänster för såväl privatpersoner som företag. Som gemensam nämnare i alla våra projekt kan nämnas att vi är flexibla och levererar kvalitativa arbeten med driv och engagemang genom hela projektet.

Önskas också hjälp med finansiering erbjuder vi bra helhetslösningar via våra samarbetspartner Ecster.

Byggtjänster för privatpersoner

Allt från takbyte och fönsterbyte till ombyggnation och renovering

Känner ni som många andra att det är mycket att tänka på inför ert projekt? Som privatkund är det ofta svårt och tidsödande att hitta bra entreprenörer till alla områden, oavsett om det gäller enklare fönsterbyte eller omfattande takbyte. Många har också svårt att veta vad som bör ingå i förfrågan, Byggsolid i Katrineholm hjälper er gärna med hela byggprojektet. Vi tar fram rätt underentreprenörer och sköter samordningen för att arbetet ska fortskrida på bästa sätt.

Vill ni vara mer delaktiga i projektet är det självklart varmt välkomnat. Oavsett samarbetsform kan ni vara säkra på en stor flexibilitet för era specifika önskemål och visioner.

Vi är även auktoriserad samarbetspartner för XL-Bygg – Monterat & klart

Passa på att nyttja det fördelaktiga ROT-avdraget!

Projekt som gör dig berättigad till ROT-avdrag innefattar exempelvis takbyte och fönsterbyte.

Du vet väl om att även ert Fritidshus, andelslägenhet eller stuga omfattas av skattereduktionen, läs mer om det och vilka arbeten som omfattas och få andra tips på länkarna nedan (öppnas i ny flik i webbläsaren):

http://www.skatteverket.se/privat/skatter/fastigheterbostad

Bemanning, renovering och entreprenad

Totalentreprenad eller utförandeentreprenad, bemanning eller förvaltning, oavsett samarbetsform kan ni vara säkra på en stor flexibilitet för era specifika önskemål. Med kunden i fokus levererar vi till ditt projekt och vi ser fram emot att leva upp till dina förväntningar.

Byggsolid och XL-Bygg

Byggsolid är auktoriserad samarbetspartner till XL-Bygg, Monterat & klart

Det är inte alla byggföretag som blir utvalda av XL-Bygg som samarbetspartner i deras Monterat och klart-program. Därför är vi extra glada att kunna säga att vårt samarbete fungerar fantastiskt bra och har gett många nöjda kunder genom åren.

När passar Monterat & klart?
Konceptet passar dig som först vill ta kontakt med brädgården för att ”klämma och känna” på materialen. Då har du en bra möjlighet att hitta de produkter som du tycker passar för dina behov och önskemål inför renoveringen.

När du bestämmer dig för att ta in en offert kommer Byggsolid och XL-Bygg ut till platsen, mäter och går igenom dina behov och önskemål. Efter det rekommenderar vi tillsammans åtgärder och material som passar dig. XL-Byggs stora sortiment garanterar att vi tillsammans med dig hittar de produkter som är lämpliga för renoveringen.

Monterat och klart är helt enkelt ett bra sätt att genomföra en renovering eller ombyggnation, för dig som gärna vill titta på materialen innan du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Tack för att vi får hjälpa till!

Vi på XL-BYGG strävar efter att vara en naturlig och självklar del av ditt byggarbetslag.

I varje möte, varje tanke och varje handling gör vi allt för att ditt och vårt lag ska bli ännu lite bättre, lite effektivare och ha ännu roligare tillsammans. Varje dag.

Adress: Ålsäter, 641 94 Katrineholm
Öppet: Mån-fre 07.00-17.30. Lör 10.00-13.00
Telefon: 0150-231 50 • www.xlbygg.se/alsater

xl-bygg_alsater-katrineholm